Bezoekersregistratie

Retail Event Nederland 2016 is alleen toegankelijk voor vakbezoekers. Een bezoek aan de beurs en het uitgebreide seminarprogramma is na online registratie gratis. Vul hieronder uw gegevens in en u ontvangt uw registratiebevestiging direct in uw e-mailbox.

Let op: Retail Event Nederland is een vakbeurs voor professionals werkzaam in de retailsector en daarom niet toegankelijk voor studenten en organisaties die geen actieve rol spelen binnen deze branche. De organisatie behoudt zich het recht voor om aan deze groep(en) geen e-ticket te verstrekken.
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam

Vul hieronder uw e-mailadres in. Op dit e-mailadres ontvangt u uw toegangsbewijs.

E-mailadres

Vul hieronder uw 06-nummer in. Dit 06-nummer zullen wij alleen gebruiken om u over
het evenement per SMS te informeren over actuele zaken en programma-onderdelen.

Mobiel telefoonnummer


Zakelijke gegevens
Bedrijfsnaam
Uw functie
Bedrijfsgrootte
Sector
Branche
Postcode
Huisnummer
Toevoeging huisnummer
Straat of postbus
Plaats

In welke thema’s bent u geïnteresseerd?In welke hoedanigheid bent u betrokken bij het inkoopproces van uw bedrijf?

Hoe bent u op Retail Event Nederland geattendeerd?
Algemene voorwaarden

* Als u zich voorinschrijft bespaart u € 25,-. U kunt Retail Event Nederland ook bezoeken door bij de ingang van het evenement een toegangskaart à 25 euro te kopen. Dit bedrag geldt niet als u een toegangskaart bij u heeft en/of u zich registreert bij de registratiebalies. Dit kost echter extra tijd, dus voorregistreren wordt sterk aangeraden.
Retail Event Nederland is een vakbeurs voor professionals die actief zijn binnen de retailsector en is derhalve niet toegankelijk voor studenten.

Algemene voorwaarden
Naar aanleiding van uw registratie ontvangt u per e-mail het entreebewijs voor Retail Event Nederland ter waarde van 25 euro. Het entreebewijs is persoonlijk, dus niet overdraagbaar, en slechts geldig voor toegang – van vakgerelateerde bezoekers - tot Retail Event Nederland op 25 & 26 mei 2016. Dit entreebewijs is op geen enkele wijze in een geldelijke vordering om te zetten. Retail Event Nederland behoudt zich het recht voor om aanvragen in bepaalde gevallen niet te honoreren.