MARCOM13

Voorinschrijving
Als je je nu inschrijft, heb je gratis toegang tot MARCOM13 en bespaar je 50 euro. Dit bedrag betaal je anders bij binnenkomst op MARCOM13.*

Vul hieronder je e-mailadres in. Op dit e-mailadres ontvang je een bevestiging van je registratie en enkele weken voor MARCOM13 je toegangskaart als PDF. Vul een geldig e-mailadres in!
 

E-mailadres

 
Vul hieronder nogmaals je e-mailadres in:

E-mailadres


 

Algemene voorwaarden

* Als je je voorinschrijft bespaar je 50 euro. Je kunt MARCOM13 ook bezoeken door bij de ingang van het evenement een toegangskaart à 50 euro te kopen. Dit bedrag geldt niet als je een toegangskaart bij je hebt en je je gegevens achterlaat bij de registratie. Dit kost echter extra tijd, dus voorregistreren loont de moeite!

Algemene voorwaarden
Naar aanleiding van je registratie ontvang je per e-mail het entreebewijs voor MARCOM13 ter waarde van 50 euro. Het entreebewijs is persoonlijk, dus niet overdraagbaar, en slechts geldig voor toegang tot MARCOM13 op 12 en 13 juni 2013 en is op geen enkele wijze in een geldelijke vordering om te zetten. Adformatie Groep behoudt zich het recht voor om aanvragen in bepaalde gevallen niet te honoreren. Adformatie Groep is onderdeel van Sijthoff Media Groep. De algemene voorwaarden van Adformatie Groep BV zijn van toepassing.